visual_actueel_2017

Twitter actueel

BIR is ook te vinden op de sociale media, om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kun je hier terecht, Vergeet ons ook vooral niet te volgen!

Spotler neemt Engelse marketing automation speler over

Spotler zet de volgende stap in de internationale expansie met de overname van CommuniGator. Het SaaS-bedrijf CommuniGator richt zich met een marketing automation suite op B2B-organisaties in het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer >>

Uw gegevens blijven veilig

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (AVG) van kracht. Wij beschermen al uw (persoons)gegevens volgens de nieuwe regelgeving. Om transparante en duidelijke informatie te kunnen geven over de verwerking van uw persoonlijke gegevens, hebben we onze privacyverklaring bijgewerkt. Bekijk onze privacyverklaring.

Geeft uw website de bezoekers een veilig gevoel?

Met SSL zorgt u voor een versleutelde verbinding tussen uw website en de bezoeker. Uw bezoekers zien dat uw website is beveiligt, dit geeft een zichtbaar veilig gevoel. Wij kunnen deze beveiliging voor u regelen zodat uw klanten (én u zelf) weer veilig kijken op uw website. Meer weten?

Online bladerbare PDF met video

Interactieve én bladerbare PDF online, ook voor mobiel! Bekijk productvideo’s en animaties direct vanuit de PDF.

Meer weten?

Responsive website? Ja natuurlijk!

Iedereen ziet je website zoals die bedoelt is, het maakt niet uit of de website bekeken wordt op een PC, tablet of een mobieltje. Bovendien krijg je ook nog eens een hogere ranking bij Google.

Meer weten?

MailPlus heet nu Spotler

Wij zijn al jaren partner en specialist van MailPlus, het beste Nederlandse e-mailmarketing pakket. MailPlus gaat nu verder als Spotler. De MailPlus software blijft voorlopig nog bestaan. Aan het einde van dit jaar wordt echter een nieuwe verbeterde versie van MailPlus geïntroduceerd onder de nieuwe naam. Spotler gaat zich internationaal richten op E-mailmarketing én Marketing Automation. Meer informatie op de website spotler.com.

Wij zijn verhuisd!

… en daar zijn we erg blij mee! Wij steken alleen de straat over, kijkt u maar: Yvo neemt u even mee van deur tot deur. Nieuwsgierig? Hier is alvast een Sneak Preview van de nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: F. Hazemeijerstraat 400, 7555 RJ, Hengelo

BIR stond op de Elektro Vakbeurs Hardenberg

Als reclamespecialist voor technische bedrijven stonden wij op deze beurs precies op onze plek! We hebben leuke gesprekken gehad met bezoekers over hun communicatie-uitdagingen. Ook zin om uw uitdagingen aan te pakken? Neem dan contact met ons op.

 

Geslaagde demonstratie voor partner

Op het Flevozaken festival, een groot netwerk- en beursevent, heeft BIR haar partner zulutions ondersteund in het geven van een presentatie over e-mailmarketing. En om te laten zien hoe gemakkelijk het is met de juiste gereedschappen, heeft BIR aansluitend een mooie demonstratie gegeven hoe je binnen tien minuten een succesvolle mailing kan maken met MailPlus.

 
Adres

Zaagstraat 15
Kantoor 3
7556 MX   Hengelo

Postbus 53
7550 AB   Hengelo

Contact

T: 074-2594545
Mail ons

Route
211011-bg_actueel_2017