200504-slider-BIR-wat-we-doen

Bedrijfsfilosofie

In de visie van BIR nemen creativiteit en emotie een cruciale plek in. Hoewel bij business-to-business reclamewerk ratio een grote rol speelt, maken creativiteit en emotie vaak het verschil. BIR heeft altijd succesvol gestreefd – en blijft streven – naar lange klantrelaties. Een hoog kennisniveau van de klant en zijn markt is onze kracht. Wij geloven dat ‘naast de klant zitten’ vruchtbaarder is dan ‘tegenover de klant’. Open, heldere communicatie, korte lijnen en een intensieve samenwerking.

Flexibiliteit

Volgens onze klanten zijn we in onze opstelling zeer servicegericht. We maken vaak onmogelijke levertijden mogelijk. Heel veel kan. Daar onderscheiden we ons in. We kennen de positie van de opdrachtgever, we weten uit eigen ervaring hoe urgent problemen kunnen zijn en direct om creatieve oplossingen vragen. Ook op dit soort momenten staan wij voor u klaar. Dit hoort voor ons bij een goede functievervulling.

Alles in één hand

Wij kunnen alle middelen voor onze klanten verzorgen. Hierdoor kan BIR de klant volledig ontzorgen en kunnen wij, door een goede regie-voering een optimale samenhang van middelen garanderen. Van marketingplan, creatief concept tot en met alle digitale en gedrukte middelen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan fotografie, vervaardigen video’s, zoekmachine-optimalisatie (SEO), social media campagnes, 3-D animatie, standbouw, etc. Veel disciplines hebben we in huis. Daarnaast maken we gebruik van gespecialiseerde partners.

 
Adres

Zaagstraat 15
Kantoor 3
7556 MX   Hengelo

Postbus 53
7550 AB   Hengelo

Contact

T: 074-2594545
Mail ons

Route
211011-bg_wat wedoen_2017