header-ssl

Geeft uw website de bezoekers een veilig gevoel?

Nu browsers waarschuwen over onveilige verbindingen, zijn bezoekers minder snel geneigd hun (privé-) gegevens op een onbeveiligde website te delen. Met SSL zorgt u voor een versleutelde verbinding tussen uw website en de browser van de bezoeker.  Uw bezoekers zien dat uw website is beveiligd, dit geeft een zichtbaar veilig gevoel. Wij kunnen deze beveiliging voor u regelen door een certificaat voor uw website in te stellen. Zodat uw klanten (én u zelf) weer veilig kijken op uw website.

Waarom een SSL-certificaat?

SSL zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw website en de browser van uw bezoeker veilig is versleuteld. Een SSL-certificaat bevestigt het adres van de website en bevat de sleutel om een veilige verbinding met uw website op te zetten. Hierdoor wordt het “afluisteren” van de communicatie (door derden) erg moeilijk gemaakt. Persoonsgegevens (via een contactformulier) worden dan versleuteld verstuurd naar uw server. Voor de bezoekers is het zichtbaar dat u veilig met hun gegevens omgaat.

Hogere positie bij Google

Google kondigde onlangs aan dat zij hun gebruikers beter gaan beschermen tegen internetcriminaliteit. Daarom beloont Google de met een SSL-certificaat beveiligde websites en webshops met een hogere positie in de zoekresultaten, dit kan zorgen voor meer clicks, bezoekers en conversie.

Vertrouwen uitstralen met uw website

SSL is dus een belangrijk middel om vertrouwen uit te stralen. Een beveiligde verbinding kunt herkennen aan het feit dat de adresbalk begint met https in plaats van http en wordt vaak gekenmerkt door een slotje of een groene balk met daarin de bedrijfsnaam van de eigenaar achter de website:

Waarschuwing onveilige website

Daarnaast wordt het ontbreken van SSL actief ontmoedigd in Google Chrome en Firefox: zodra een website geen of een ongeldig SSL-certificaat heeft, geeft de browser een waarschuwing, die een afschrikkende werking heeft:


Wilt u meer weten over een SSL-certificaat voor uw website? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij BIR.

 
Adres

Zaagstraat 15
Kantoor 3
7556 MX   Hengelo

Postbus 53
7550 AB   Hengelo

Contact

T: 074-2594545
Mail ons

Route
bg_over_BIR_2017